Biolinin Tehtaanmyymälä Wanhalla Sähkötehtaalla

Pellava on parasta

Biolin® Oy on Euran Paneliassa toimiva kotimaisten pellavatuotteiden valmistaja. Perheyritys viljelee itse sekä hankkii tarvitsemansa raaka-aineet sopimusviljelijöiltään. Biolinin osaamista on pellavapohjaisten terveystuotteiden valmistaminen koirille ja hevosille sekä pellavansiementen tuottaminen elintarvikekäyttöön.  Biolin toimittaa myös luonnonmaalien pääraaka-ainetta, eli keitettyä pellavaöljyvernissaa.

Villa Pellava markkinoi omalla tuotenimellään pellava-petrooli-ulkomaalia sekä toimii jälleenmyyjänä myös muille Uulatuotteen maaleille. Wanhan Sähkötehtaan myymälästä voi tilata maalit Uula-värikartan mukaan. Tervetuloa innostumaan maalaamisesta! Katso myös maalin esitevärikartta ja tuoteseloste.

Meiltä löydät myös Biolin® Lemmikkieläintuotteet: Pellavaöljy ja Pellavaterva hevosille, Pellava-camelinaöljy ja -puriste sekä Pellavaöljy koirille. Katso esitteet ja muut tiedot koirien tuotteista ja hevosten tuotteista.

Uutuutena HaniLin-tuoteperhe meille kaikille. Hunajaiset ja marjaiset pellavarouheet esimerkiksi jogurtteihin ja smoothiehin. Gluteenittomat pellavansiemenet ja -rouheet esimerkiksi leivontaan.

HaniLin-pellava-camelinaöljy atooppiselle iholle.